Fortrolighedspolitik

Når du Går Ind På WASA.COM Hjemmeside Accepterer du Følgende Vilkår og Betingelser

Copyright
Dokumentation, billeder, varemærker og andet materiale, der offentliggøres og reproduceres på denne hjemmeside (herefter “side”) tilhører Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni, italiensk virksomhed med hovedsæde i Parma, Via Mantova 166 (herefter “Barilla). Og/eller dennes datterselskaber eller holdingselskaber eller autoriseret tredjepart til brug af BarillaG. e R. Fratelli Società per Azioni og/eller andre selskaber i Barilla koncernen og må ikke reproduceres, kopieres eller duplikeres.

Barillas ansvar
Vi påtager os ikke noget ansvar for indholdet på denne side og tredjeparts brug. Eller for at indholdet er fri for computervirus i forbindelse med adgang, sammenkobling, download af materialer og software fra denne side.

Derfor påtager Barilla og datterselskaber eller moderselskaber, der hører under Barilla koncernen, sig ikke noget ansvar for nogen direkte eller indirekte følgeskader og/eller tab af nogen art som følge af brugen af denne side. Det samme gælder brug af oplysninger og/eller indhold, der er offentliggjort på siden eller på nogen andre hjemmesider, der linker til siden, eller som en bruger på anden måde kan få adgang til via denne hjemmeside.

Alle oplysninger, som tredjepart har oplyst frit på denne side, kan frit anvendes af Barilla og/eller vores datterselskaber eller moderselskaber i Barilla koncernen.

Politik om privatlivets fred
Adgang til nogle dele af siden, brugerregistrering og/eller anmodninger om oplysninger eller ydelser fra brugere af siden, kan kræve angivelse af personlige oplysninger. Oplysningerne behandles af Barilla som “Controller”, i henhold til italiensk lovgivningsdekret 196/2003 om databeskyttelse med betegnelsen “Codice in materia di protezione dei dati personali” (Personlig databeskyttelseskodeks) (herefter”kodeks).

Denne oplysning har til formål at informere brugerne om, hvordan Barilla behandler personlige oplysninger, allerede før brugerne kommer ind på de forskellige dele af siden og angiver personlige oplysninger på specifikke formularer på forskellige dele af siden.

Denne oplysning gives også til personer, der har forældremyndighed over mindreårige, som ønsker adgang til dele af siden, der kræver angivelse af personlige oplysninger: det er kun disse personer, der må give personlige oplysninger om børn samt deres personlige oplysninger angivet herunder og give samtykke til deres brug. Proceduren herfor starter automatisk, når fødselsdatoen viser, at brugeren er mindreårig.

Formålet med databehandling
Afhængigt af brugernes behov for adgang til de forskellige dele af sitet,
kan personlige oplysninger indhentet direkte fra brugerne via online-formularer blive anvendt på følgende måder:
a) til at give adgang til forskellige dele af siden og levere samt administrere de forskellige servicer, der tilbydes
b) i henhold til brugerens tidligere tilladelse og så længe denne tilladelse ikke er tilbagekaldt til at gennemføre markedsføringsaktiviteter (som f.eks., kun ment som eksempler, udsendelse af reklamemateriale, foretage relevante analyser på registrerede brugere, der gør Barilla i stand til at forbedre den service og de produkter, kunderne får tilbudt), inklusive via e-mail, fax, sms og mms
c) besvarelse af brugeres spørgsmål om produkterne, Wasa eller hjemmesiden (“Kontakt os”-sektionen på siden).

Sådan behandles personlige oplysninger
Personlige oplysninger bliver hovedsageligt behandlet automatisk med procedurer, der udelukkende er relateret til ovennævnte formål.

Karakteren af behandlede oplysninger
Det er påkrævet at angive de personlige oplysninger, der er specificeret for hver type af brug i de forskellige dele af siden, så Barilla kan opfylde brugerens behov og anmodninger i relation til siden. Hvis brugeren desuden er mindreårig, kræves også følgende personlige oplysninger om den person, der har forældremyndighed: fornavn, efternavn og fødselsdato.

Helt eller delvist manglende eller ukorrekt angivelse af personlige oplysninger, der kræves for de ønskede servicer, gør det ikke muligt at opfylde brugerens behov og anmodninger, mens manglende oplysning om valgfrie (enten fulde, delvise eller ukorrekte) personlige oplysninger ikke hindrer opfyldelse.

Kategorier af behandlede personlige oplysninger
Ud over personlige oplysninger, der angives direkte af brugeren (som f.eks. navn, postadresse, e-mail, osv.), samler computersystemer og softwareprogrammer, der bruges til at drive selve siden, indirekte nogle personlige oplysninger, mens man er på siden.

Det sker hvis overførsel er implicit i brugen af kommunikationsprotokoller på internettet (herunder og ikke begrænset til, “cookies”, “IP”-adresse, domænenavne på computere, der anvendes af brugere, der er inde på siden, “URL”-adresse på de ønskede ressourcer tidspunktet for anmodningen til serveren).

Nogle af disse procedurer kan brugeren deaktivere med værktøjer, der tilbydes af programmer som anvendes til at surfe på internettet. Oplysningerne anvendes kun til anonyme, statistiske undersøgelser og slettes straks efter brug.

Emner der kan behandle de personlige oplysninger
Personlige oplysninger er tilgængelige for medarbejdere eller samarbejdspartnere til de afdelinger af Barilla, der arbejder direkte under sidstnævnte eller er udnævnt til Processor.

Det kan tillige være personer, der har ansvaret for arbejdet med at behandle personlige oplysninger i henhold til paragraf 29 og 30 i kodekset og de vil i den forbindelse modtage nøje instrukser.

Det samme sker – med de ansvarlige personer, der er udpeget af Processoren – blandt medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Kommunikation eller spredning af brugers personlige oplysninger
Personlige oplysninger, angivet direkte af brugere ved at udfylde online-formularer, bliver ikke afsløret eller kommunikeret videre til tredjepart, bortset fra medarbejdere eller samarbejdspartnere i Barillas afdelinger og Processor udpeget af Barilla.

Controller og Processor af personlige oplysninger
Controller af personlige oplysninger er Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni, med hovedkontor i Via Mantova, 166, Parma 43122;

Processor af personlige oplysninger er:

1) Controller’s koncernkommunikation og eksterne relationer, informationsteknologi og marketing og digitale markedsføringsafdelinger;
2) Fullsix SpA, med kontor i Viale del Ghisallo 20, Milano 20151, Italien, vedrørende administration af server, hvor data lagres;
3) Promoservice S.r.l. med kontor i Parma, Viale Mentana n. 92, 43100 med hensyn til anmodninger om information og udsendelse af promotion- og reklamemateriale;
4) ContactLab S.r.l., med kontor i Via Natale Battaglia, 12 – 20127 Milano, vedrørende brug af personlige oplysninger samt udsendelse af promotion- og reklamemateriale;
5) DGT MEDIA Srl a socio unico, med kontor i Torino, Via Legnano 26 – 10100, for udvikling og administration af siden.

Brugers ret i henhold til paragraf 7 i kodekset

“Paragraf 7 – Ret til adgang til personlige oplysninger og andre rettigheder
1, Vedkommende har ret til at indhente bekræftelse på, om personlige oplysninger om ham/hende findes eller ej, selv om denne endnu ikke er registreret. Vedkommende har endvidere ret til, at kommunikation herom er forståelig.
2. Vedkommende har ret til information vedrørende:
a) kilden til personlige oplysninger;
b) hvordan og med hvilket formål de bliver behandlet;
c) metoden der anvendes til elektronisk udført behandling;

d) informationer der identificerer Controller, Processor og udpeget repræsentant i Italien, hvor påkrævet;
e) de emner eller typer organisationer, som personlige oplysninger kan afsløres til eller deles med i deres rolle som udpeget repræsentant i Italien, Processor eller anvist personale.
3. Vedkommende har ret til at få:
a) opdateringer, ændringer eller, hvis relevant, tilføjelser til oplysningerne;
b) sletning, forandring i anonym form eller blokering af data behandlet ulovligt, inklusive oplysninger der ikke kræves lagret med det formål, de blev indhentet til eller senere behandlet;
c) bekræftelse på at processerne, der henvises til i afsnit a) og b) inklusive specifikt indhold , er oplyst til dem, informationen er kommunikeret til eller delt med. Med mindre det skulle ske, at denne handling er umulig eller medfører brug af midler, der klart står i misforhold til den pågældende ret.
4. Vedkommende har ret til at opponere mod (enten totalt eller delvist):
a) af berettigede årsager, behandlingen af personlige oplysninger om ham/hende, selv om oplysningerne er årsagen til at de blev indhentet;
b) behandlingen af personlige oplysninger om ham/hende med det formål at sende reklame eller markedsføringsmateriale – not sure if this is correct eller udføre markedsundersøgelser.
Ovennævnte rettigheder kan udøves direkte eller via deres delegation. Skriftligt eller via fuldmagt til andre personer eller associationer.

Sådan udøves rettighederne beskrevet i paragraf 7, og sådan får du en liste over dem, der er Processorer af personlige oplysninger
Brugere kan når som helst udøve deres rettigheder som specificeret i paragraf 7 i kodekset samt få den komplette liste over Processorer ved at sende en meddelelse via e-mail til Controllers adresse på webline@barilla.it eller et brev med normal post til: BARILLA G. e R. FRATELLI SOCIETÀ PER AZIONI – Public Relations Department – Via Mantova, 166 – 43122 PARMA (Italien).

Desuden kan brugere, hvis de har givet tilladelse, opponere mod behandlingen af deres personlige oplysninger med de formål, der er beskrevet i afsnit b) herover. De skal sende en e-mail fra deres egen e-mailadresse ved at klikke på “linket” i alle e-mailmeddelelser.

Sådan ændres brugerens profil
Brugere kan når som helst ændre de personlige oplysninger eller bede om at få slettet deres profil. Enten ved at bruge funktionen “Rediger data” på siden eller ved at sende en e-mail til Barillas mailadresse – webline@barilla.it – eller et brev med almindelig post til: BARILLA G. e R. FRATELLI SOCIETÀ PER AZIONI – Public Relations Department – Via Mantova, 166 – 43122 PARMA (Italien).